Mar Estradeiro

Cultureel erfgoed, Dans, Interdisciplinair, Muziek

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek

Cultural Centro de Capoeira Mar Estradeiro verzorgt lessen en workshops voor jong en oud in de Afro-Braziliaanse vechtkunst capoeira. Daarnaast geven we Afro-Braziliaanse dans en percussie lessen. Daarbij staan wij voor het maken van verbinding, het creëren van community en persoonlijke ontwikkeling, zowel fysiek als mentaal.

Schooltijd

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van capoeira-lessen op primair - en voortgezet onderwijs, tijdens de gymlessen of als na-schoolse activiteit. De les duurt meestal een uur, waarin muziek, zang, beweging, spel en groepsactiviteiten aan bod komen. Door middel van spelvormen maken kinderen kennis met verschillende bewegingen en combinaties uit capoeira, die ze aan het einde van de les kunnen uitproberen in de traditionele roda. Afhankelijk van de wensen, bieden wij kennismakingslessen aan, of cursussen van 5, 10, of meerdere lessen.

Vrije tijd

Altijd al eens capoeira willen leren of uitproberen? Capoeira is een combinatie van muziek, dans, spel, acrobatiek, martial art en groepsactiviteiten, die allemaal aan bod komen in onze lessen en workshops. Wij bieden proeflessen, workshops voor evenementen, of (korte) cursussen van meerdere lessen aan, altijd in overleg. Ook hebben wij ervaring met het geven van op maat gemaakte cursussen die één of meerdere facetten van capoeira behandelen, bijvoorbeeld voor het integreren daarvan in theater - of dansvoorstellingen.

Aanbieder

Mar Estradeiro
Acaciastraat 141
2565 JZ Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Dolf van der Schoot
0627163085
info@marestradeiro.org
www.marestradeiro.org