MounaMay Buikdansschool Den Haag

Dans

Centrum

Altijd als eens willen leren buikdansen? Of heb je al enige ervaring en wil je je verder ontwikkelen? MounaMay Buikdansschool verzorgt wekelijkse lessen op meerdere niveaus.

MounaMay Buikdansschool verzorgt al 8 jaar wekelijkse buikdanslessen. Je kunt hier buikdanslessen volgen op meerdere niveaus van beginners tot gevorderd voor zowel volwassenen als kinderen. De lessen worden gegeven in het Koorenhuis en in het Zeeheldentheater. Beide in het centrum van Den Haag. In deze coronatijd geven we voorlopig online lessen én lessen buiten in een prachtige tuin, op loopafstand van het Koorenhuis.

Ook zijn er lessen te volgen bij the European Patent Office (EPO) in Rijswijk. Er wordt zowel in het Nederlands als in het Engels lesgegeven. Naast wekelijkse lessen verzorgt MounaMay Buikdansschool ook buikdansworkshops, privélessen en groepsoptredens.

De lessen worden gegeven door Mouna. Zij is naast danslerares ook choreograaf voor haar performancegroup Mouna & MounaMay group en treedt ook regelmatig samen op met de groep.

Voor meer informatie over de wekelijkse buikdanslessen en aanmelden, kijk op onze website: www.buikdansschooldenhaag.nl.

Wij bieden: Buikdans

Aanbieder

MounaMay Buikdansschool Den Haag
Prinsegracht 27
2512 EW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
MounaMay Buikdansschool Den Haag
06 18 35 97 77
info@buikdansschooldenhaag.nl
www.buikdansschooldenhaag.nl