Musicon

Dans, Muziek

Escamp

Musicon is het Haagse muziekhuis waar iedereen van alle leeftijden, van alle niveaus, in alle muziekgenres en uit alle culturen zich thuisvoelt en de liefde voor muziek deelt. Daar wil je bij horen.

Musicon biedt met 10 oefenruimtes, een (pop)muziekschool, een concertzaal voor ruim 200 bezoekers en veel festivals en vrijetijdsprojecten een complete infrastructuur voor muzikanten en in het bijzonder jongeren om liefde en talent voor muziek te ontdekken en te ontwikkelen. Van de eerste muzikale stappen van jonge rappers uit de wijk tot het begeleiden van grote talenten naar het conservatorium. Musicon is dankzij haar brede muzikale profiel een broedplaats voor nieuwe stromingen die de Haagse en Nederlandse muziekwereld verrijken.

Musicon is een veelgevraagde speler op het cultuureducatievlak, en weet in nauwe samenwerking met p.o.- en v.o.-scholen in Den Haag een nieuwe generatie muzikanten bereiken. Musicon benadrukt bij scholen altijd het belang van de aansluiting tussen binnenschools aanbod en vrijetijdsaanbod. Wanneer dit aanbod op elkaar aansluit kun je jongeren daadwerkelijk aanzetten tot blijvende cultuurparticipatie en talentontwikkeling. Vrijetijdsprogramma's van Musicon brengen leerlingen uit verschillende delen van Den Haag samen, omdat Musicon ervan overtuigd is dat vriendschap en erkenning kunnen groeien door kennis over de ander. Muziek verbindt.

Wij bieden: Muziek

Aanbieder

Musicon
Soestdijksekade 345
2574 AL Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
D. van der Bruggen
0703686800
daan@musicon.nl
www.cultuurshop.nl

Wist je dat Musicon ook locaties verhuurt?