Muziekacademie Den Haag

Muziek

Haagse Hout

Muziekacademie Den Haag is de grootste muziekschool in de regio Haaglanden. Bij MDH staan kwaliteit en plezier in het musiceren hoog in het vaandel.

Schooltijd

 

 

Vrije tijd

Muziekacademie Den Haag is de grootste muziekschool in de regio Haaglanden.
Bij MDH staan kwaliteit en plezier in het musiceren hoog in het vaandel. Onze zeer ervaren, bevoegde docenten geven lessen op alle gangbare instrumenten, zanglessen en introductiecursussen voor (jonge) kinderen.
Ons aanbod voor scholen wordt op maat ontwikkeld in samenwerking met de school. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: een wekelijkse les algemene muzikale vorming, een korte of lange blok instrumentale lessen (alle instrumenten), bandcoaching of een muziektheaterproject.
MDH biedt lessen op alle gangbare instrumenten, zanglessen, introductiecursussen voor kinderen, diverse ensembles, en verzorgt speciale voorbereiding voor o.a. conservatoriumtoelating en de examens van de Associated Board of Royal School of Music (ABSRM). Leerlingen van MDH profiteren ook van mogelijkheden tot optredens, deelname aan projecten en festivals, en kortingen op producten en concerten.

Aanbieder

Muziekacademie Den Haag
Raamweg 36
2596 HN Den Haag

Ooievaarskorting Ja