Muziekvereniging St. Caecilia, Loosduinen

Muziek

Loosduinen

Muziekvereniging St. Caecilia Loosduinen is opgericht op 17 september 1917. De vereniging was eerst alleen een harmonieorkest en later is daar een drumfanfare uit ontstaan zoals we hem nu kennen. Het huidige ledenaantal is rond de 25 enthousiaste muzikanten in de leeftijd van 7 tot en met 65 jaar. Met traditionele marsmuziek, een fris populair repertoire en een leuke show weten wij het publiek altijd in een feeststemming te brengen. Onze optredens vinden over het algemeen plaats in Den Haag en omgeving. maar ook elders in het land of zelfs in het buitenland. U moet dan denken aan België, Duitsland en Frankrijk. Meestal gaan we in 1 dag heen en weer.
Instrument en Uniform Het instrumentarium bestaat uit verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten. Te weten: snare, basedrum, bekkens, dwarsfluit, piccolo, trompet, altsax, baritone, trombone en sousafoon. Instrument en uniform worden door de vereniging in bruikleen gegeven.
De instructie wordt gegeven door ervaren instructeurs en dirigent. Hier staat een redelijke contributie tegenover die wij zo laag mogelijk willen houden. Muziek maken moet tenslotte plezierig blijven.

Wij bieden: Muziek Dwarsfluit

Aanbieder

Muziekvereniging St. Caecilia, Loosduinen
Burgemeester Hovylaan 109
2552 XA Den Haag

Ooievaarskorting Nee