Parelroute 2018!

Interdisciplinair

Segbroek

De eerste parelroute is georganiseerd in 2009. Sinds 2012 is de organisatie van de route in handen van de parels zelf. Een enthousiaste werkgroep van vrijwilligers maakt zich sterk om ieder jaar een aantrekkelijk en gevarieerd programma samen te stellen met voor ieder wat wils.

Bewoners uit de Vogelwijk en de Bloemen-, Bomen-, Heester- en Vruchtenbuurt stellen hun huis open voor iedereen die nieuwsgierig is naar hun talent, verzamelwoede of passie(s). Interessante en aantrekkelijke presentaties. Maak een keuze en laat je verrassen door de verhalen van de verschillende parels!

Wij bieden: talentontplooiing, zichtbaarheid, presentaties, keramiek exposities, schilderexposities, beeldhouwen, krijttekenen, collages tentoonstellingen, zentangle tekenen, weven, weefcursussen, verschillende weeftechnieken, papier-maché, hergebruiken van papier, ambachtelijk werken, creatief vormgeven, kleien, permacultuur, zandbibliotheek, schilderen met olieverf, schilderles aan groepen, schilderles aan leerlingen, schilderles aan volwassenen, schilderles aan kinderen, gebakken sloffen

Aanbieder

Parelroute 2018!
Beukstraat 20
2565 ZB Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Marit de Mooij
070 344 01 28
emdem71@gmail.com
www.parelsvandefloraenfaunawijken.nl