Popkoor Prestige

Muziek

Centrum

Popkoor Prestige is een spetterend pop- en show koor, met een repertoire dat bestaat uit de nieuwste pop, rock en soul hits.

Popkoor Prestige is een spetterend pop- en show koor, met een repertoire dat bestaat uit denieuwste pop, rock en soul hits. Denk aan artiesten als Dotan, Ed Sheeran, Michael Bublé en Kensington. Onze leden variëren in de leeftijd van 12 tot 65+ en we hebben plek voor zowel mannen als vrouwen. Uniek is dat we onze eigen live band hebben!
We repeteren in schitterende theaterzalen, waar de dirigent je beter leert zingen en performen. Het beste uit jezelf èn de groep halen, zodat we spetterende grote shows kunnen neerzetten. We werken met bladmuziek, maar noten lezen is geen vereiste. Zangervaring is ook niet nodig, zolang je maar plezier in zingen hebt!
Popkoor Prestige repeteert in diverse steden in Nederland, met groepen variërend van 60 tot 150 leden. Elk showkoor heeft haar eigen dirigent, sfeer èn gezelligheid. Tijdens en na de repetitie is er ruimte om te kletsen onder het genot van een drankje. Zo voelt de zangkoor repetitie als een avondje uit en ontstaan er vriendschappen.

Aanbieder

Popkoor Prestige
Popkoor Prestige 4
2375 AZ Den Haag

Ooievaarskorting Nee