Rabarber

Theater

Centrum

Rabarber, ervaren en springlevend

Rabarber herbergt 36 jaar aan kennis en ervaring in het begeleiden en stimuleren van de creatieve, persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Op welke wijze zij ook in contact komen met Rabarber: in de vrije tijd, via school, in het theater: actief, receptief of reflectief.

Persoonlijke & talentontwikkeling

We zijn er trots op de bakermat te zijn van vele talentvolle acteurs, makers en presentatoren die nu schitteren op het witte doek of de tv. De echte waarde van Rabarber is echter gelegen in het feit dat onze school tienduizenden kinderen een tweede huis heeft geboden waarin zij zich leren uiten, hun zelfvertrouwen vergroten en in dialoog leren treden met de wereld. Hierdoor rust Rabarber jonge mensen toe op het volwaardig participeren in een moderne, pluriforme samenleving. In onze visie en aanpak is cultuureducatie en maatschappelijke participatie onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Schooltijd

Wij verbeelden werelden met jonge mensen 4-21 waardoor zij zich op speelse wijze ontwikkelen tot invoelende mensen die met zelfvertrouwen en uitdrukkingsvaardigheden de wereld tegemoet treden. Daarbij zijn spelplezier, persoonlijke aandacht en kwaliteit van onze dienstverlening leidend.

Theaterschool Rabarber biedt  jonge mensen 4-21 jaar een creatief en warm huis waarin zij op speelse wijze de dialoog aangaan met zichzelf, de ander en de wereld. Omringd door vakbekwame docenten en een professioneel uitgeruste omgeving spelen, bewegen, spreken en zingen de jonge mensen waarbij zij: 

  wezenlijk gezien en gehoord worden.

ü  zichzelf en de wereld ontdekken & verrassen.

ü  hun creatieve & communicatieve vermogen ontwikkelen.

ü  zich leren verplaatsen in de ander & andere situaties.

ü  het brede theater-vak leren als een fijne en artistieke uitingsvorm.

Dit doet Rabarber door het geven van structurele dramalessen onder schooltijd op scholen of bij de theaterschool. Door het produceren van schoolvoorstellingen en door het geven van (thematische) workshops.

Vrije tijd

Voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week, is er een passend programma. Van basisgroepen voor beginnende kinderen en opleidings-, musical- en productiegroepen voor tieners tot vooropleidingen voor jongeren en jongvolwassenen die van theater hun beroep willen maken en English Drama Classes (voor Engelstaligen).

Alle groepen worden geleid door bevoegde theatermakers, afgestudeerd aan een toneelschool, dansacademie of conservatorium.

Elke vakantie speelt Rabarber een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar toe kan komen en worden er bijzondere theaterworkshops gegeven.
Bij Rabarber is het altijd gezellig en maak je vrienden voor het leven

Wij bieden: opleidingen, theater, vooropleidingen, english drama classes (voor engelstaligen), familievoorstellingen, theaterworkshops, talentontwikkeling, educatie activiteiten binnen schooltijd, educatie activiteiten op scholen, schoolvoorstelling, theaterlessen, filmworkshops, theaterworkshops, jongerenvoorstellingen, theatrale performances, presentaties, montagevoorstellingen, musicals, jongerenproducties, kindervoorstellingen, theaterklas, open dagen, proef uurtjes toneel.

Aanbieder

Rabarber
Bilderdijkstraat 35
2513 CM Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Sascha van Veen
0703450996
sascha@rabarber.net
www.rabarber.net

Wist je dat Rabarber ook locaties verhuurt?