's GravenDaags Symfonie Orkest

Muziek

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek

Het amateur dagorkest 's GravenDaags Symfonie Orkest werd opgericht in 1983 als Haags Symfonisch Dagorkest en veranderde de naam op 10 april 1991. Het orkest heeft leden uit Den Haag en wijde omgeving zoals Delft, Rijswijk, Leidschendam, Leiden, Voorschoten en het Westland.

Het orkest repeteert overdag o.l.v. een professionele dirigent en concertmeester op de maandagochtend, behoudens in de vakantiemaanden. Concerten worden overdag gegeven in zorgcentra. En zo mogelijk eens per jaar wordt een openbaar concert gegeven. Het programma bestaat uit klassieke werken: (delen van) symfonisch repertoire en licht klassiek. De sfeer in het orkest is uitstekend! Een vacatures bestaat voor 1e en 2e violisten, waaronder een aanvoerder van de 2e violen. Altviolisten zijn ook welkom. Verder zoeken wij een fagottist en paukenist.

Wij bieden: samenspel door (amateur)musici in een klassiek orkest o.l.v. een professionele dirigent, orkestspel, samenspelen, concerten, klassieke repertoire, licht modern repertoire, repetities, blazersrepetities, strijkersrepetities.

Aanbieder

's GravenDaags Symfonie Orkest
Koningsspil 87 Leidschendam 87
2265 VJ Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Elly Kloosterman
7433561
else@homes.nl
www.sgravendaagssymfonieorkest.nl