Show- & Marchingband Victory

Muziek

Show- and Marchingband Victory is een eigentijdse en gezellige vereniging waar iedereen zich meteen thuisvoelt. We spelen populaire en goed in het gehoor liggende muziek.

Show- and Marchingband Victory is een eigentijdse en gezellige vereniging waar iedereen zich meteen thuisvoelt. De vereniging is opgericht 2 maart 1978 en bestaat nog steeds uit dezelfde waarden als toendertijd: populaire en goed in het gehoor liggende muziek spelen. Dit in combinatie met een gedeelde passie voor muziek maakt Victory tot een unieke muziekvereniging.

Victory is een graag geziene gast in zowel binnen- als buitenland. De afgelopen jaren heeft de vereniging behoorlijk wat kilometers gemaakt in Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg. Doordat zij het altijd net even wat anders doen dan normaal valt Victory in de smaak bij het publiek.

Rock Alive!

Vanaf april 2017 treedt Show- and Marchingband Victory op met de show Rock Alive! Deze show bevat bekende rocknummers en is een echte publiekstrekker. 

Wij bieden: muziek, optreedervaring, optredens, samenspel, marsband spel, repetities, concoursen, taptoes, optochten, marsen, traditionele marsen, populaire muziek repertoire, rockrepertoire.

Aanbieder

Show- & Marchingband Victory
Postbus 23881
2502 GW Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Theo Zwinkels
06 29 18 90 02
secretaris@marchingband-victory.nl
www.marchingband-victory.nl