PIANOLESSEN - Stefan Petrović

Muziek

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek

Pianolessen in Den Haag

 

Ontdek je muzikale talent met Stefan Petrovic, een bekwame pianist en passievolle leraar in Den Haag. Met 15+ jaar ervaring heeft Stefan talloze leerlingen van alle niveaus, van beginnelingen tot professionals, geholpen hun muzikale aspiraties te bereiken.

 

In zijn lessen creëert Stefan een leuke en ondersteunende sfeer waarin je de wereld van de klassieke muziek kunt ontdekken, je vaardigheden kunt verbeteren en met vertrouwen en plezier kunt spelen. Of je nu Nederlands, Engels of Servisch prefereert, lessen kunnen op jouw gemak plaatsvinden - thuis of in het hart van Den Haag.

 

Stefans muzikale reis begon op jonge leeftijd en hij verwierf snel erkenning door vele pianowedstrijden te winnen als tiener. Na het behalen van zijn bachelor- en masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag blijft hij optreden, lesgeven en onderzoek doen naar muziek. 

 

Neem de eerste stap naar het realiseren van je muzikale dromen met een gratis proefles. Maak contact met ons om een tijd te plannen die voor jou werkt en ontdek of Stefan Petrovic de goede match is voor je muzikale reis.

 

www.stefanpetrovic.nl

Wij bieden: Piano

Aanbieder

PIANOLESSEN - Stefan Petrović
Prinsegracht 27
2512EW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Stefan Petrovic
0643800785
info@stefanpetrovic.nl
www.stefanpetrovic.nl