Stichting Caribbean Angels

Cultureel erfgoed, Dans, Interdisciplinair, Muziek, Theater

Loosduinen

Stichting Caribbean Angels  is opgericht op 26 februari 2018 in Den Haag door een initiatief van Sharline van den Bijtel de Windt. Stichting Caribbean Angels is er om de betrokkenheid van burgers te versterken in de samenleving. We hebben aandacht voor wederzijds begrip, respect, dialoog en educatie en vind dit noodzakelijk voor het welzijn van de Nederlandse samenleving. Het doel van deze organisatie is het activeren, motiveren en stimuleren van burgers door het aanbieden van diverse activiteiten en projecten voor jong en oud. 

Onze website is in de maak. Voor een impressie kijk naar onze facebook pagina Stichting Caribbean Angels                                                       

Wij Richten ons op jongeren tussen de 12 en 27 jaar oud de activiteitenaanbod is laagdrempelig en geschikt voor verschillende culturele achtergronden. Inclusie en diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel en werken vanuit het oogpunt van de 

Na de corona periode hebben we steeds meer signalen gekregen over  jongeren en jongvolwassenen die kampen met mentale gezondheidsproblemen zoals eenzaamheid, somberheid, angst ervaren depressiviteit en kampen met  onzekerheid.  Tijdens corona hebben jongeren een stuk minder sociaal contact gehad en waren meer uren per dag te vinden op sociaal media.

Wij bieden: Muziek

Aanbieder

Stichting Caribbean Angels
Eric Satieplantsoen 22
2551XW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Sharline van den Bijtel de Windt
0617907646
stichtingcaribbeanangels@gmail.com
www.caribbeanangels.nl