stichting haags comedy festival

Interdisciplinair, Theater

Escamp

In het kader van het Haags Comedy Festival 2015 bieden wij gratis comedy workshops aan voor kinderen van 6 - 12 jaar. Een professionele comedian, Roel C. Verburg, zal de workshop verzorgen.

Roel C. Verburg is fulltime flierefluiter. Vroeger werkte hij één dag in de week zodat hij zes dagen weekend had, maar daar is hij mee gestopt want die dag werken maakte altijd zo’n gat in z’n weekend. Meer tijd om gitaar te spelen, meer tijd om in de kroeg te hangen en meer tijd om onderhouden te worden door zijn vriendin. Vanuit zijn innerlijke noodzaak om continu grappig te zijn laat Roel geen situatie onbenut om de mensen in zijn omgeving daar het doelwit van te zijn en daar vertelt hij op het podium honderduit over. In schril contrast met Roels vrolijke anekdotes staan zijn veelal tragikomische liedjes die door Elsevier omschreven werden als: “In de traditie van Hans Dorrestijn met de muzikale kwaliteit van Spinvis”. Roel is tevens één der stuwende krachten van stand-up comedygezelschap de Comedy Explosion.

Onder begeleiding van een professionele stand-up comedian Roel C. Verburg leer je de grappigste niet rijmende rap samenstellen. Maak je droom waar en sta met Roel C. Verurg alias De Slechtste Rapper Van De Straat op het podium. In samenwerking met het Haags Comedy Festival in oktober en november 2015 de workshop “De slechtste rapper van de straat” voor kinderen in de leeftijd van 6- 12 jaar. De workshop is geschikt voor gemiddeld 15 kinderen, duurt 2,5 uur en wordt afgesloten met een presentatie van de hilarische rap onder begeleiding van Roel. C. Verburg. De workshop is 100% gratis.

Voor meer informatie over Roel C. Verburg:
www.roelcverburg.nl
www.facebook.com/SlechtsteRapperVanDeStraat (originele verzie)
www.youtube.com/watch?v=12z-Rt--tu0 (presentatie voorbeeld)
Voor meer liedjes van Roel C. Verburg: https://youtu.be/sGaTOxKX3bA

 

Wij bieden: Comedy

Aanbieder

stichting haags comedy festival
Harderwijkstraat 153
2573 ZD Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
stichting haags comedy festival
0646208047
info@haagscomedyfestival.com
www.haagscomedyfestival.com