STYLES ACADEMY / STYLES COMPANY / STYLES CONFIDENTIAL

Dans, Muziek

Centrum

Styles biedt hoogwaardige educatietrajecten en entertainment aan en realiseert diverse activiteiten, projecten, producties en evenementen.

Styles Dance Academy is gevestigd in Den Haag en richt zich op het ontwikkelen van danstalenten van amateur tot professional. Bij de Academy worden lestrajecten aangeboden voor zowel beginners als gevorderden. Styles verzorgt educatieve projecten op scholen door heel Nederland. De projecten worden altijd op maat gemaakt naar de wensen van de school of instelling. Vraag nu naar de mogelijkheden! Styles verzorgt producties en entertainment voor (bedrijfs)feesten, festivals en events. Daarnaast richt Styles zich op het produceren van diverse theaterproducties.
Styles bestaat uit: Styles Academy, Styles Company en Stichting Styles. 

Video: Styles Urban Arts Educatie (UAE)
Volg ons op:                                                                                                             Facebook: StylesNL                                                                                                  Youtube: StylesNL                                                                                                Instagram: Styles_Academy

Styles bestaat uit: ‘Styles Academy’, ‘Styles Company’ en ‘Stichting Styles’.

Video: Styles Urban Arts Educatie (UAE)

Follow us on:

Facebook:  StylesNL
Youtube:     StylesNL
Instagram:  Styles_Academy

Aanbieder

STYLES ACADEMY / STYLES COMPANY / STYLES CONFIDENTIAL
Grote Beerstraat 32
2516 BZ Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Ben van der Linden
06 24 87 07 14
info@stylesacademy.nl
www.stylesacademy.nl