T kofschip

Theater

Laak

Welkom op de profielpagina van Theatergroep 't Kofschip. Kom eens een kijkje nemen op onze website www.tkofschip.info of sluit je aan als lid!

Theatergroep 't Kofschip is meer dan 20 jaar geleden ontstaan o.l.v. Rita de Haas. Zij richtte deze vereniging op, samen met een aantal enthousiaste Pabo-studenten. Aanvankelijk waren het vooral onderwijzers die lid waren, inmiddels is het een gemeleerd gezelschap.

In een ver verleden repeteerden we in de Poort, later in Don Bosco en vanaf juli 2016 gaan we een nieuwe fase in in theater de Kunsthut.

't Kofschip speelt zowel in diverse theaters als op locatie. Zo hebben we inmiddels al op diverse bijzondere plekken gespeeld, waaronder de Gevangenpoort, de hal van het Aloysiuscollege, de Barthkapel en Bink 36.

Bij de stukkeuze gaan we een uitdaging niet uit de weg. Zo hebben we bestaande stukken gespeeld, maar ook zelf stukken gemaakt of bewerkt. Op de website vind je in het archief wat we zoal op de planken hebben gebracht.

Heb je zin om te spelen of mee te werken in de productie, neem dan contact met ons op via de site en maak een afspraak om een kijkje te komen nemen in de Kunsthut op donderdagavond. We zijn hard op zoek naar nieuwe leden. Hopelijk tot snel ziens!

Wij bieden: Theater

Aanbieder

T kofschip
J. Bosmanstraat 3
2552 JV Den Haag

Ooievaarskorting Nee