The Incidental Choir THINC

Muziek

Centrum

THINC is een projectkoor dat muziekevenementen voor bijzondere gelegenheden verzorgt.

In de loop der jaren heeft THINC met groot succes voor vele opdrachtgevers opgetreden, w.o. ministeries, gemeentelijke instellingen, internationale organisaties en bedrijven. 

Het koor bestaat uit ca. 30 ervaren zangers, en brengt vele soorten muziek ten gehore, variërend van klassiek tot Broadway, zowel a capella als met piano/orkestbegeleiding.

THINC geeft regelmatig concerten voor eigen publiek, w.o. de Mis en Motetten van Stravinsky, Gloria van Rutter, Ein Deutsches Requiem van Brahms en in 2012 een concert van lichte muziek, THINC Lite. In 2009 voerde THINC een uniek programma uit: het Requiem van Mozart samen met het Requiem van Rutter. Dit concert is in 2010 herhaald in de Hooglandse Kerk in Leiden als onderdeel van de festiviteiten rondom het 100-jarig bestaan van begraafplaats Rhijnhof. 

Chrismas Carol Concerts

THINC voerde haar eerste succesvolle Christmas Carol Concert uit in de Lutherse Kerk in Den Haag in december 2006. Een tweede kerstconcert, waarbij ook delen uit Händels Messiah werden uitgevoerd, volgde in 2007. Dit concert werd ook in de Geertekerk in Utrecht uitgevoerd in opdracht van een financiële instelling. Vanaf 2010 voert THINC jaarlijks populaire Christmas Carol Concerts uit in Den Haag, in 2014 voor het eerst in de Nieuwe Kerk.

Wij bieden: Muziek Koor Zang

Aanbieder

The Incidental Choir THINC
Reinkenstraat 21
2517 CN Den Haag

Ooievaarskorting Nee