THE LIFE I LIVE

Muziek

THE LIFE I LIVE staat voor een gratis toegankelijk festival waarbij het centrum van Den Haag als podium voor live muziek fungeert.

Na zes succesvolle edities vindt het vervolg in 2017 plaats op woensdag  26 april, de avond en nacht voor Koningsdag. Den Haag heeft een rijke historie als popstad. Met THE LIFE I LIVE beogen wij een uitroepteken achter deze identiteit te plaatsen door een muziekprogramma in de gehele binnenstad te realiseren in muziekgenredorpen. Binnen ieder genre (jazz, soul & hip hop, blues & roots, indie, funk, nu-jazz, rock et cetera) heeft de organisatie tot doel de juiste toon te zetten door het geluid van nu en de toekomst te programmeren. Een eigenzinnig programma waarbij platgetreden paden en ‘gemakkelijke’ keuzes worden vermeden. THE LIFE I LIVE wil het breed samengestelde publiek bedienen met een totaalprogramma dat prikkelt, muziekliefhebbers op de wenken bedient en earopeners biedt aan festivalpubliek dat minder is ingevoerd in nieuwe muziek.

Elk jaar weten gemiddeld 175.000 bezoekers de 9 podia verspreid over de binnenstad van Den Haag te vinden en bruist de stad zoals een echte pop-stad betaamt.

Aanbieder

THE LIFE I LIVE

Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
THE LIFE I LIVE

koen@prooost.nl