theater De Vaillant

Cultureel erfgoed, Dans, Interdisciplinair, Literatuur, Muziek, Theater

Centrum

Bij De Vaillant kun je anderen inspireren of juist zelf geïnspireerd worden.

Theater De Vaillant is niet zomaar een theater. We zijn er voor jou. Bekijk een voorstelling, presenteer je eigen kunsten, eet een hapje mee, volg een workshop, repeteer of organiseer een feest.
Doe het zelf, doe het samen!
Theater De Vaillant houdt van jouw talent. Je kunt je eigen voorstelling produceren en laten zien in een van onze zalen. We houden van experimenten, vernieuwing en de mogelijkheden tot samenwerken zien wij overal.
Ontmoet elkaar
Bij De Vaillant kun je anderen inspireren of juist zelf geïnspireerd worden. Leer nieuwe stijlen kennen en ontmoet elkaar. Het theater is ook een plek om koffie te drinken, een broodje te eten of te studeren. Natuurlijk is er gratis WiFi.

                                              

                                             

Wij bieden: theater, voorstellingen, een hotspot voor makers, dansers en nieuw danstalent van alle culturen, discoavond voor mensen met een beperking, schilderen, kunstlessen, muzieklessen, toneelspelen, dansen, dansles, repetitieruimtes, salsa, afrodance, workouts, werelddans, workshops, optreedmogelijkheden, open podia, urban arts werkplaats, hiphop, urban, ruimteverhuur, voorstellingen, theatervoorstellingen, een ontmoetingsplek, culturele activiteiten, culturele bijeenkomsten.

Aanbieder

theater De Vaillant
Hobbemastraat 120
2526 JS Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Joella Matena
070 445 28 00
joella@devaillant.nl
www.devaillant.nl

Wist je dat theater De Vaillant ook locaties verhuurt?