Theatergroep Spot

Theater

Theatergroep Spot is een vereniging waarbij alle leden zich inzetten om hoogwaardige kwaliteit musicals te maken in Den Haag en omstreken.

Theatergroep SPOT heeft sinds de oprichting in 1996 een jaarlijkse traditie van het instuderen en uitvoeren van een avondvullende musical. We gebruiken hiervoor bekende, maar ook onbekende producties, die we op alle gebieden uitwerken tot een pakkende familievoorstelling.
 
.
 
Verder heeft Theatergroep SPOT sinds vorig seizoen ook een aantal programma’s ontwikkeld in de vorm van kleine concerten voor bijvoorbeeld bejaardencentra, of Kerstmarkten (Christmas carols).

Wij bieden: theater in een uitvoerende rol, theater in een ondersteunende rol, musicalproducties, audities, na-audities, theaterproducties, toneelproducties, vocal coaching, muzikale leidingen, individuele coaching, optredens op maat, professionals voor begeleiding op zang, professionals voor begeleiding op dans, professionals voor begeleiding op spel, zingen voor ouderen, christmas carols, toneel, theater, theateroefeningen, theaterspel, toneelspel, musicalspel.

Aanbieder

Theatergroep Spot
Julialaantje 26
2283 TB Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Theatergroep Spot
00
info@theatergroepspot.nl
www.theatergroepspot.nl