Vredespaleis

Cultureel erfgoed

Centrum

In het Vredespaleis zijn meerdere internationale organisaties gevestigd. Het Vredespaleis heeft een bezoekerscentrum en organiseert een aantal keer per jaar culturele activiteiten en rondleidingen.

Naast de ingang van het Vredespaleis is het bezoekerscentrum gelegen. Als je meer te weten wilt komen over de totstandkoming van het Vredespaleis en de internationale organisaties die in dit gebouw gevestigd zijn, dan is de (gratis) audiotour bij de eigentijdse tentoonstelling een aanrader.

Ben je na een bezoek aan het bezoekerscentrum nieuwsgierig geworden wat zich achter de imposante façade van het Vredespaleis bevindt? Een aantal weekenden per jaar worden de deuren van het Vredespaleis geopend voor het publiek. Een gids toont je dan niet alleen de belangrijkste ruimtes en de mooiste kunstwerken in het gebouw, maar vertelt je ook alles over dit wereldwijde symbool van vrede en recht.

Daarnaast worden er een aantal keer per jaar culturele activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals tijdens het Just Peace Festival.

Wij bieden: Erfgoed

Aanbieder

Vredespaleis
Carnegieplein 2
2517 KJ Den Haag

Ooievaarskorting Nee