Art-S-Cool

Beeldende kunst

Centrum
www.art-s-cool.nl

Art-S-Cool is dé kunstschool uit de Haagse Schilderswijk die zich ten doel stelt kinderen, hun ouders en bewoners in aanraking te brengen met kunst. Art-S-Cool neemt het kind mee op ontdekking van de eigen verbeelding.

De kunstenaars van Art-S-Cool bedenken uitdagende kunstlessen, en begeleiden met groot enthousiasme de kinderen in hun kunstzinnige ontwikkeling. Art-S-Cool is partner in de Brede Buurtschool en werkt nauw samen met basisscholen uit verschillende wijken in en rondom de Schilderswijk.

We organiseren kunstlessen voor in school, maar ook buiten schooltijden zoals Tuesday-Art-S-Cool en Wednesday-Art-S-Cool.

We initiëren spraakmakende kunstprojecten in de wijk, waarbij kinderen, buurtbewoners en kunstenaars gezamenlijk tot de mooiste producten komen. Door onze kunstactiviteiten verbinden we bewoners met elkaar en geven we jong kunsttalent een steuntje in de rug.

Kinderen worden gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan met verschillende materialen en technieken. Ze maken kennis met de kunstwereld en kunstenaars, gaan op atelierbezoek of bekijken een interessante tentoonstelling. Ze krijgen lessen van een kunstenaar, vormgever of ontwerper en presenteren hun werken in een afsluitende expositie.

Kunstonderwijs van Art-S-Cool valt binnen de Verlengde Schooldag, het Leerkansenprofiel, de Voor- en Vroegschoolse Educatie, Weekend- en Zomerschool. Daarnaast zijn er kunstprogramma's speciaal voor ouders om de ouderbetrokkenheid bij kunstonderwijs te versterken.

Art-S-Cool is partner van Cultuuronderwijs op zijn Haags voor de leerlijn Beeldende Kunst, Vormgeving en Architectuur.

 

 

Wij bieden: beeldende kunst.

Waardering aanbieder

De waardering geeft aan hoe deze aanbieder scoort op punten zoals ervaring, faciliteiten, bereikbaarheid, kortingsmogelijkheden etc.

Nog niet ingevuld door aanbieder

Aanbieder
Art-S-Cool
Ferdinand Bolstraat 33
2525 XH Den Haag
www.art-s-cool.nl

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Laura van Eeden
06 83 57 68 66
info@art-s-cool.nl