Art-S-Cool

Beeldende kunst, Interdisciplinair, Mediacultuur

Centrum, Escamp, Laak, Segbroek
www.art-s-cool.nl

Art-S-Cool is dé kunstschool uit de Haagse Schilderswijk die zich ten doel stelt kinderen, hun ouders en bewoners in aanraking te brengen met kunst. Art-S-Cool neemt het kind mee op ontdekking van de eigen verbeelding.

KUNSTONDERWIJS

Kinderen worden gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan met verschillende materialen en technieken. Ze maken kennis met de kunstwereld en kunstenaars, gaan op atelierbezoek of bekijken een interessante tentoonstelling. Ze krijgen lessen van een kunstenaar, vormgever of ontwerper en presenteren hun werken in een afsluitende expositie.

Speciaal voor ouders zijn er kunstprogramma's ontwikkeld om de betrokkenheid bij kunstonderwijs te versterken. Daarnaast bieden we ook inspiratielessen voor schoolteams zoals het Kunstbuffet.

VRAAG OP MAAT

Meer weten wat Art-S-Cool voor uw school kan betekenen?
Per telefoon: 0683576866
Per mail:laura@art-s-cool.nl

Art-S-Cool is partner van Cultuuronderwijs op zijn Haags voor de leerlijn Beeldende Kunst, Vormgeving en Architectuur.

SOCIAAL ARTISTIEKE PROJECTEN

We initiëren spraakmakende kunstprojecten op scholen en in de wijk, zoals de Haagse Dierentuin en de Kunstkaraan.
Kinderen, buurtbewoners en kunstenaars komen gezamenlijk tot de mooiste producten. Door onze kunstactiviteiten verbinden we bewoners met elkaar en geven we jong kunsttalent een steuntje in de rug.

Kunstonderwijs van Art-S-Cool valt binnen de Verlengde Schooldag, het Leerkansenprofiel, de Voor- en Vroegschoolse Educatie, Weekend- en Zomerschool.

Wij bieden: beeldende kunst, cultuureducatie binnen-en buitenschools, sociaal artistieke projecten, inspiratie lessen voor schoolteams.

Aanbieder
Art-S-Cool
Ferdinand Bolstraat 33
2525 XH Den Haag
www.art-s-cool.nl

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Laura van Eeden
0683576866
info@art-s-cool.nl