De Zwiebels

Muziek

Loosduinen
www.dezwiebels.nl

Boerenkapel de Zwiebels is een stevig orkest uit Den Haag dat bij elk soort evenement inzetbaar is en een zeer breed repertoire speelt.

Boerenkapel de Zwiebels is opgericht in 1977 in Den Haag, en heeft sindsdien een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd, en een groot aantal optredens verzorgd.

Zo heeft het orkest onder andere gespeeld in Praag bij het afscheid van 1 van de topmensen van KPN, in 2008 in Peterborough voor de engelse stichting Children in Need, in 2004 in Athene bij de Paralympics, meerdere jaren achter elkaar in Parijs bij de finish van de Roparun, in Boulogne Sur Mer bij de jaarlijkse Kerstmarkt, meerdere malen in Thialf Heerenveen bij schaatswedstrijden, in 2013 bij de Alpe d’Huzes, al meer dan 20 jaar in Bernkastel bij de traditionele wijnfeesten, en verder uiteraard op diverse andere locatie’s en festiviteiten. Verder heeft het orkest samengespeeld met Marianne Weber, Ceasar Zuiderwijk, en Danny Nicolai.

Het orkest is dankzij het uitgebreide repertoire en de bezetting op vele manieren inzetbaar, denkt u hierbij onder andere aan : verjaardagen, crematies, bruiloften, echtscheidingen, bedrijfsfeesten, faillissementen, braderieeën, herdenkingen, festivals, carnavalsavonden, te water latingen, enz enz.

Uiteraard verzorgen de Zwiebel Pieten ook uw Sinterklaas optredens !!!

Lees hier het interview met De Zwiebels

Wij bieden: muziek.

Aanbieder
De Zwiebels
Lavendelstraat 60
2563 PT Den Haag
www.dezwiebels.nl

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
De Zwiebels
06 28 88 05 75
manager@dezwiebels.nl