Evelien Storm - Zangles/Koor

Muziek

Centrum, Scheveningen, Segbroek

Jazz, pop, wereldmuziek, musical, rock: zanglessen voor iedereen die van zingen houdt en zijn/haar stem wil ontwikkelen.

Ik geef zanglessen aan beginners en gevorderden. Je kunt bij mij privé- of groepslessen volgen op verschillende dagen in de week.

In de zanglessen ga je veel zingen en werken we aan o.a. een gezonde techniek, timing, interpretatie en improvisatie. We werken aan nummers die je zelf uitkiest of die ik voor je uitzoek. Dat kan van alles zijn: van jazzstandards en poprepertoire tot rock- en musicalliedjes. Tijdens de techniekoefeningen kunnen we focussen op bijv. ademhaling, ademsteun, hoge en lage noten halen en meer volume maken. In de lessen staat persoonlijke ontwikkeling voorop: ik zal altijd kijken wat bij jou past en wat je nodig hebt. Verder vind ik het belangrijk dat je veel dingen kunt uitproberen op muzikaal en technisch gebied en dat je altijd al je 'domme' vragen mag stellen!

In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting jazz vocals. Daarna heb ik me verdiept in de Complete Vocal Technique door het volgen van de 1 Year Singer Course in Amsterdam. Ik geef nu cursussen zangles en koor bij verschillende instellingen. Ik vind het belangrijk dat ik mezelf steeds blijf ontwikkelen als zangeres en docent zodat mijn kennis en kunde up-to-date blijft. Dit doe ik door o.a. het volgen van cursussen en het bijwonen van (stem)symposia. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen en de Nederlandse Toonkunstenaarsbond. Onlangs heb ik mijn debuutalbum Little Lights uitgebracht met allemaal zelfgeschreven liedjes. Meer hierover kun je vinden op mijn Facebookpagina www.facebook.com/evelienstormmusic. Naast het conservatorium heb ik Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Hier ligt ook een andere passie van mij: film en het organiseren van mooie culturele projecten.

Wil je lessen volgen, een proefles aanvragen of meer info? Neem dan contact op via e-mail  (evelienstormmusic@gmail.com) of telefoon (06-45864662).

 

Wij bieden: zangles, muziek, koor, zang.

Aanbieder
Evelien Storm - Zangles/Koor
Prinsegracht 27
2512 EW Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Evelien Storm
06 45 86 46 62
evelienstormmusic@gmail.com
koo.nl/blog/author/docent141-2/