Evelien Storm

Muziek

Segbroek
www.evelienstorm.com

Jazz, pop, wereldmuziek, musical, rock: zanglessen voor iedereen die van zingen houdt en zijn/haar stem wil ontwikkelen.

Ik geef leuke en leerzame zanglessen voor beginners en gevorderden. Je kunt bij mij privé- of groepslessen volgen op verschillende dagen in de week.
In de zanglessen ga je veel zingen en werken we aan o.a. een gezonde techniek, timing, interpretatie en improvisatie. We werken aan nummers die je zelf uitkiest of die ik voor je uitzoek. Dat kan van alles zijn: van jazzstandards en poprepertoire tot Bossa Nova- en musicalliedjes. Tijdens de techniekoefeningen kunnen we focussen op bijv. ademhaling, ademsteun, hoge en lage noten halen en meer volume maken. In de lessen staat persoonlijke ontwikkeling voorop: ik zal altijd kijken wat bij jou past en wat je nodig hebt. Verder vind ik het belangrijk dat je veel dingen kunt uitproberen op muzikaal en technisch gebied en dat je altijd al je 'domme' vragen mag stellen!
In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting jazz vocals. Daarna heb ik me verdiept in de Complete Vocal Technique door het volgen van de 1 Year Singer Course in Amsterdam. Ik geef nu cursussen zangles en koor bij verschillende instellingen. Daarnaast ben ik op dit moment hard bezig met het schrijven van liedjes voor mijn debuutalbum, en sta ik op het podium met het Braziliaanse duo VaiVaiVai, a capella trio The Serenade Sisters en jazzy poptrio Good King Henry. Naast het conservatorium heb ik Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Hier ligt ook een andere passie van mij: film en het organiseren van mooie culturele projecten.
Wil je lessen volgen, een proefles aanvragen of meer info? Neem dan contact op via e-mail  (evelienstormmusic@gmail.com) of telefoon (06-45864662).

 

Wij bieden: Muziek, Zang

Waardering aanbieder

De waardering geeft aan hoe deze aanbieder scoort op punten zoals ervaring, faciliteiten, bereikbaarheid, kortingsmogelijkheden etc.

Nog niet ingevuld door aanbieder

Aanbieder
Evelien Storm
Obrechtstraat 87
2517VN Den Haag
www.evelienstorm.com

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Evelien Storm
0645864662
evelienstormmusic@gmail.com