Gaudete - Gregoriaans Koor Den Haag

Muziek

Haagse Hout

GAUDETE - Gregoriaans Koor Den Haag is een gemengd koor, met leden van diverse gezindten. Het koor luistert geregeld vieringen en diensten op in verschillende kerken.

GAUDETE, Gregoriaans Koor Den Haag, werd opgericht in 2007 als het Boskant Gregoriaans Koor. Met het opheffen van r.k. spiritueel centrum De Boskant in 2015, hebben wij besloten om door te gaan als zelfstandig koor, nog steeds onder de bezielende leiding van Winfried Verweij. Onze nieuwe naam, Gaudete, betekent 'Verheugt U' - een boodschap die wij graag uitdragen, op Liturgische teksten en met Gregoriaanse klanken.
Ons koor is gemengd, met leden van diverse gezindten. De sfeer is open en vriendelijk, en wij werken hard samen om het niveau steeds te verbeteren. Op dit moment hebben wij 16 leden.
Wij repeteren op woensdag van 17.45 tot 19.15 in de Engelse kerk, aan de Ary van der Spuyweg 1. Attentie: de woensdag voorafgaand aan een optreden is de repetitie meestal in de betreffende kerk.

> Nieuwsgierig geworden? Wilt u met ons de schoonheid van het Gregoriaans ervaren? Kom eens luisteren bij een van onze repetities.

> Heeft u al ervaring met het Gregoriaans, wilt u vocaal uw steentje bijdragen? Zing dan een keer met ons mee tijdens een repetitie.

> U bent van harte welkom, als luisteraar of als nieuw koorlid!
In de woorden van de dirigent: "We kunnen wel wat versterking gebruiken. Er zijn nu zestien leden, dat mogen er best twintig zijn. Je hoeft geen Latijn te kennen, als je vocaal maar iets toevoegt."

Voor meer informatie kunt u een e-mail zenden aan gaudete.koordenhaag@gmail.com. Op de website www.gaudete.nl vindt u de data van onze optredens.

Wij bieden: samenzang, koorzang, Gregoriaans repertoire.

Aanbieder
Gaudete - Gregoriaans Koor Den Haag
Juliana van Stolberglaan 154
2595 CL Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Pauline Bingen

pabingen@telfort.nl
www.gaudete.nl