Haags Theaterhuis

Interdisciplinair, Theater

Centrum, Laak
www.haagstheaterhuis.nl

Toneellessen voor volwassen. Van beginner tot professional niveau zijn er cursussen, workshop en opleidingen.

Schooltijd

Wij bieden: improvisatieles en improviseren, toneelles en acteren, trainingsacteren, poppenspel, objecttheater, zingen en zangles, stemles, theatersport, De Vloer Op, voorstellingen en producties, 55+ lessen, theaterles voor basisscholen en in het voortgezet onderwijs, teamuitjes. bedrijfsworkshops, in company trainingen en nog veel meer.

 

Vrije tijd

Bij Haags Theaterhuis vind je theatercursussen op elk niveau. Uniek zijn onze samenwerkingen met Het Nationale Theater en vele Haagse toneelamateur verenigingen, een inspirerende verbinding tussen professionele acteurs en regisseurs en jou.

Tijdens elke cursus bezoeken wij een voorstelling in Theater aan het Spui. Deze voorstelling vormt de inspiratiebron voor een aantal van de lessen: we praten met de acteurs en/of makers, werken met teksten uit het script, spelen met gebruikte vormen en technieken of improviseren zelf op de thema's uit het stuk.

Lees het interview met Jonathan van Montfort, cursist bij het Haags Theaterhuis

Wij bieden: Toneellessen voor volwassen, toneellessen voor beginner, tonneellessen voor professionals, toneellessen, toneelcursussen, theatercursussen, workshops, opleidingen, poppentheater, poppenspel, objecttheater, beeldtheater, rollenspelen, trainingsacteren, persoonlijke ontwikkeling, theatertechnieken, podiumkunsten voor amateurs, drama class, dramales, cursus cabaret, cursus Improvisatie, acteercursus, cursus comedy productie, mimespelen, cursus fysiek acteren.

Aanbieder
Haags Theaterhuis
Prinsegracht 27
2515 EW Den Haag
www.haagstheaterhuis.nl

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met

06 15 11 57 19
info@haagstheaterhuis.nl