Hagacantare

Muziek

Centrum
www.hagacantare.nl

Wij zijn een gemengd koor met ongeveer 60 leden, dat al sinds 1947 bestaat. Gemengd in diverse opzichten: verschillende stemsoorten (bas, tenor, alt, sopraan), uiteenlopende leeftijden (zo tussen de 40 en 70 jaar) en diverse achtergronden.

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur in de Maranathakerk aan de 2de Sweelinckstraat 156 te Den Haag. Ook ons repertoire is gemengd: zowel religieuze als wereldlijke muziek, van middeleeuwen tot heden, met orgel of orkestbegeleiding. Wij maken ook regelmatig concertreizen. In het voorjaar van 2014 reisden we naar Oostenrijk en verzorgenden we uitvoeringen in Salzburg (o.a. in de Dom) en Krumau a.d. Donau; in 2016 gaven we concerten in Lille en Reims. In 2017 zongen we in Ieper bij de Last Post en vierden we ons 70-jarig jubileum met een scratch en mooie uitvoeringen. Hagacantare staat onder leiding van onze vaste dirigent Danny Nooteboom. Nieuwe leden zijn bij Hagacantare zeer welkom. Zij kunnen zich op elk moment aanmelden via een van de contactadressen of op een van de repetitieavonden: elke dinsdag om 19.45 uur in de Maranathakerk. contact: Trix Dubbeld, Secretaris van Hagacantare, Nieuwe Parklaan 101A 2587 BN Den Haag www.hagacantare.nl; hagacantare@gmail.com

Wij bieden: Muziek, Koor

Waardering aanbieder

De waardering geeft aan hoe deze aanbieder scoort op punten zoals ervaring, faciliteiten, bereikbaarheid, kortingsmogelijkheden etc.

Nog niet ingevuld door aanbieder

Aanbieder
Hagacantare
Nieuwe Parklaan 101A
2587 BN Den Haag
www.hagacantare.nl

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Trix Dubbeld
0705116926
hagacantare@gmail.com