Hugo Moroux

Centrum, Haagse Hout

Artiest, producer, muziekdocent

Ik geef online en in persoon muziekles, van compositie en improvisatie tot techniek en theorie. De lessen worden 100% aangepast aan jouw wensen. Dat betekent dat ik niet met een vast curriculum werk, omdat elke student anders is en baat heeft bij een andere aanpak. Tijdens de lessen zullen we die dingen nastreven die voor jou interessant zijn, zodat we er zeker van zijn dat de muziek die je maakt ook daadwerkelijk bij je past.

Lessen duren in principe 45 minuten. Vaak beginnen we met een introductieles, waarna studenten een set van 10 lessen aanschaffen. Voor velen is dit het effectiefst gebleken, aangezien de meeste vooruitgang vaak na een paar lessen samen plaatsvindt. Met een lessenreeks kunnen we in overleg een doel stellen en kun je echt werken aan je vaardigheden.

Lessen vinden één keer per week of om de week plaats. We bespreken een onderwerp waar je zelf graag aan wilt werken, toegepast op muziek die je zelf leuk vindt, en aan het eind van de les heb je wat huiswerk om te oefenen tot de volgende les.

Stuur me gerust een e-mail voor verdere vragen op hugo.moroux@gmail.com

Wij bieden: Muziekles, gitaarles, songwriting, compositie, muziekproductie, sound design, improvisatie, muziektheorie

Aanbieder

Hugo Moroux
Centrum Den Haag 1
1234 AB Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Hugo Moroux
0612345678
hugo.moroux@gmail.com
www.hugomoroux.com/lessons