Joke Duif Creative Facts

Interdisciplinair, Theater

Centrum
www.jokeduifcreativefacts.nl

Creative Facts heeft een creatief (leer-)model ontwikkeld voor mensen die zichzelf gesteld zien voor een (grote) verandering in hun dagelijkse business

Geen mens hetzelfde, geen mens wil voor een voldongen feit gesteld worden! Veel liever puzzelen en denken mensen mee naar allerlei mogelijke oplossingen voor een bepaald dilemma of probleem. Het (leer-)model wat ontwikkeld is door Creative Facts is een netwerk van 4 gekleurde touwen. In de workshopruimte worden deze uitgezet en er zijn diverse uitdagende en stimulerende opdrachten aan de touwen bevestigd. Elk touw staat voor een bepaalde denkmanier, is zo een denkspoor wat gevolgd kan worden. Door over te stappen op bepaalde punten op de touwen kan er gewisseld worden. Het model is een creatief parcours waar deelnemers reizen met een eigen concrete vraag die hen nieuwe ideeen of combinaties van ideeen geeft om actief deel te nemen in het veranderingsproces. Zo kan een verandering zelfs een verbetering worden! Eerstvolgende workshop 'Creativiteit On Tour' is op 13 oktober a.s.

Waardering aanbieder

De waardering geeft aan hoe deze aanbieder scoort op punten zoals ervaring, faciliteiten, bereikbaarheid, kortingsmogelijkheden etc.

Bekijk waardering

Aanbieder
Joke Duif Creative Facts
Pastoor Vinkesteynstraat 35
2295 LN Den Haag
www.jokeduifcreativefacts.nl

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Joke Duif
0615233837
jokeduif@kabelfoon.net