Koninklijk Conservatorium

Muziek

Haagse Hout
www.koncon.nl/basis

Het Koninklijk Conservatorium biedt muziekprogramma's voor kinderen aan (PI: Muziek voor kleuters en BASIS: Blaasinstrumenten voor kinderen) en wil zoveel mogelijk kinderen eraan deel laten nemen.

Sinds 2000 biedt het Koninklijk Conservatorium voor kinderen die starten in groep 2 van de basisschool een uitgebalanceerd muziekprogramma aan onder de naam PI: Muziek voor Kleuters. In dit programma leren kinderen muziek maken, zoals ze hun moedertaal hebben leren spreken: met hun oren! Muziek leer je niet vanuit het leesboek, maar door het samen met anderen te doen: zingen, dansen, klappen en springen. De liedjes die je op deze manier heel goed hebt leren zingen, ga je langzaam maar zeker op het instrument van je keuze spelen. Je doet dat samen met anderen en je beleeft er intens plezier aan. Meer informatie: www.koncon.nl/pi of www.pimuziekvoorkleuters.nl

Voor oudere kinderen in de basisschool bieden we BASIS: Blaasinstrumenten voor kinderen aan. Dit programma kent dezelfde uitgangspunten als PI, maar is van meet af aan gericht op het samenspel van oudere kinderen en richt zich op instrumenten uit het blaaskwintet (klarinet, fagot, hoorn, hobo en fluit). Meer informatie: www.koncon.nl/basis.

Wij bieden: muziek.

Aanbieder
Koninklijk Conservatorium
Juliana van Stolberglaan 1
2595 CA Den Haag
www.koncon.nl/basis

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Koninklijk Conservatorium
070 315 15 15
v.witteveen@koncon.nl