Koninklijke Zangvereniging Excelsior

Muziek

Segbroek

De zangvereniging Excelsior is in 1881 opgericht en is daarmee een van de oudste koren van Den Haag. In 1906 kreeg het van koningin Wilhelmina het predicaat ''koninklijk''. En dat koninklijke geluid heeft Excelsior nog steeds!

Bij Excelsior staat de kwaliteit voorop. Daarnaast hechten wij er aan dat mensen zich thuis voelen op het koor. Wij hebben een betrokken sfeer en aandacht; saamhorigheid neemt een belangrijke plaats in. Onze dirigent, Johan Sonneveld, slaagt erin de moeilijkste partijen inzichtelijk en helder te maken. Hij vertelt waarom iets zo gezongen moet worden en niet anders. Sterker: hij zorgt ervoor dat het lukt! Dat is vakmanschap en kan alleen met stemmen die hun kwaliteit behouden en ontwikkelen. Ronald Jochems is onze vaste pianist. Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe leden, met name bassen en tenoren.

Wij bieden: concerten, repetities, zangtechniek, zanguitspraak, zangkoor, koorzang, samen zingen, brede repertoire, muzikaal te (blijven) ontwikkelen, deelname aan een kamerkoor, oude muziek composities, hedendaagse composities, moderne composities.

Aanbieder
Koninklijke Zangvereniging Excelsior
1e Sweelinckstraat (secretariaat) 45
2517 GB Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Saskia Janyszek
06 40 65 18 76
secretariaat@kzvexcelsior.nl
www.kzvexcelsior.nl