Laaktheater

Beeldende kunst, Cultureel erfgoed, Dans, Interdisciplinair, Muziek, Theater

Laak
www.laaktheater.nl

Met je klas naar een voorstelling? Een rondleiding achter de schermen? Zelf een toneel-, zang- of dansles op school of in het theater? Maak op allerlei manieren kennis met theater in Laaktheater.

Laaktheater is al jarenlang het theater waar je op allerlei manieren kennis kunt maken met theater. Onze voorstellingen en kunstworkshops zijn persoonlijk, activerend en interactief.

Nieuws: Laaktheater heeft samen met Theater Dakota het aanbod schoolvoorstellingen samengesteld. Bij ons in de theaters is kunst dichtbij, vertrouwd en inspirerend. Als theaters in de wijk zijn wij het theater om de hoek met prachtige voorstellingen vanuit het hele land. Wij zijn een vertrouwde plek voor kinderen, zij kennen ons van school, maar weten ook in hun vrije tijd de weg steeds beter te vinden! De voorstellingen sluiten aan bij de scholen en leerlingen in onze stadsdelen. De volgende elementen kun je erin terugvinden: Taalontwikkeling, culturele diversiteit, maatschappelijke thema’s & muziek. Dit jaar komt ook de verwondering weer sterk naar voren. Het meegevoerd worden in een mooi verhaal, een bijzonder decor of licht en écht genieten van theater!

Laaktheater programmeert schoolvoorstellingen die:

  • toegankelijk en vaak interactief zijn;
  • nieuwsgierig maken;
  • sociaal maatschappelijke problemen bespreekbaar maken;
  • je verwonderen;
  • vaste denkpatronen doorbreken;
  • openheid in gevoelens en ideeën brengen;
  • je wereld vergroten.

Onder schoolvoorstellingen is ons volledige schoolvoorstellingenaanbod te vinden. Het aanbod voor de scholen primair en voortgezet onderwijs bestaat uit toegankelijke, vaak interactieve voorstellingen.

Neem voor meer informatie en/of educatieprojecten op maat contact op met Catherine Klaverwijden: catherine@laaktheater.nl of 070 393 3348.

Aanbieder
Laaktheater
Ferrandweg 4T
2523 XT Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Catherine Klaverwijden
0703933348
catherine@laaktheater.nl