Mama Verhalen Koor

Muziek

Centrum

Wij zijn een multicultureel vrouwenkoor uit Den Haag.

Het Mama Verhalen Koor is een bijzondere groep vrouwen met verschillende culturele, religieuze en etnische achtergronden. Wekelijks komen zij bij elkaar om samen te zingen en hun ervaringen van afgelopen week met elkaar te delen. Tijdens workshops schrijven de Mama's over thema's uit hun leven. Van deze verhalen worden liedjes gemaakt die de Mama's instuderen onder professionele begeleiding van Marion de Laat. Het Mama Verhalen Koor zingt haar eigen levenslied.

We horen vaak mensen zeggen: "ik kan niet zingen!". Bij het Mama Verhalen Koor kan iedereen meezingen. Wij zijn een open groep, iedereen kan op elk gewenst moment inhaken. Vrouwen die mee willen zingen zijn altijd welkom.   

Sinds maart 2008 heeft het koor optredens in buurthuizen, theaters, concertpodia, werkconferenties, verzorgingstehuizen en festivals. Het hoogtepunt tot nu toe was echter bij de opening van het parlementaire jaar in de Grote Kerk in Den Haag, voor leden van de regering en Staten Generaal.

De thuisbasis van het Mama Verhalen Koor is de Lukaskerk in de Schilderswijk. Hier, aan Om en Bij 2, komen de koorleden iedere woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur bijeen om te repeteren. Vanaf 9.30 uur inloop en koffie,

Lijkt het je wat om mee te doen? Voor informatie en of aanmelden kun je contact opnemen met Sonja Pierie: 06  361 75 349 of stuur een e-mail: mamaverhalenkoor@xs4all.nl. Gewoon eens langskomen kan natuurlijk ook altijd!

Contactpersoon optredens: Marion de Laat, artistiek leider, mamaverhalenkoor@xs4all.nl 

Wij bieden: muziek, koor.

Aanbieder
Mama Verhalen Koor
Lukaskerk aan Om en Bij 2
2512 XK Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Marion de Laat
0628754572
mamaverhalenkoor@xs4all.nl
www.mamaverhalenkoor.nl