Prinses Christina Concours

Muziek

Leidschenveen-Ypenburg
www.christinaconcours.nl

Het Prinses Christina Concours wil kinderen enthousiast maken voor muziek; liefst zo enthousiast dat ze een instrument willen gaan spelen.

Het Prinses Christina Concours toert door Nederland met een rijdende concertzaal, de Classic Express. Aan boord van de Classic Express geven prijswinnaars interactieve concerten voor basisschoolleerlingen. Ruim 100.000 basisschoolleerlingen konden in de Classic Express genieten van een klassiek concert. Met de website www.kiesjeinstrument.nl en de online muzieklessen op www.benniebriljant.nl bereikt het Prinses Christina Concours nog eens tienduizenden kinderen in het hele land.

Ook organiseert het Prinses Christina De Muziekwedstrijd, een online wedstrijd waarbij kinderen van 4 t/m 12 jaar een filmpje van hun eigen muziekoptreden kunnen opsturen. De Muziekwedstrijd is voor ieder kind, elk instrument en iedere muziekstijl. Ook scholen kunnen meedoen door een filmpje te sturen van muziekmakende kinderen of de hele klas. Kijk voor meer informatie op www.demuziekwedstrijd.nl

Wij bieden: muziek.

Aanbieder
Prinses Christina Concours
Schenkkade 50
2595 AR Den Haag
www.christinaconcours.nl

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Wytske Dijkstra
070 338 23 06
w.dijkstra@christinaconcours.nl