's GravenDaags Symfonie Orkest

Muziek

Scheveningen
www.sgravendaagssymfonieorkest.nl

Het 's-GravenDaags Symfonie Orkest werd opgericht op 10 april 1991 als opvolger van het sinds 1983 bestaand Haags Symfonisch Dagorkest. Het orkest heeft leden uit Den Haag en wijde omgeving zoals Delft, Rotterdam, het Westland, Leiden, Voorschoten, Leidschendam, Berkel en Zoeterwoude.

Het orkest richt zich in de regio Den Haag op (amateur)musici die overdag tijd hebben om in orkestverband te spelen en bereid zijn om elke week daarvoor de maandagochtend voor de repetitie vrij te maken.
Uitgangspunt is het in vriendschappelijke sfeer samenspelen en het af en toe uitvoeren van de gerepeteerde stukken. Ongeveer zes maal per jaar wordt er een uitvoering in een zorginstelling gegeven met wisselend repertoire en één maal per jaar een Openbaar Concert met solist. Soms wordt er gewerkt aan speciale projecten wanneer deze zich aandienen. Zo werden concerten onder auspiciën van Culturalis gegeven in het Haagse Bos, in het Zuiderpark en in de Grote Kerk. In 2010 is er een concert met het Accordeonorkest Grandioso con Anima gegeven. Soms luistert het orkest een jubileum of andere feestelijke gelegenheid op.
Over het algemeen kan men zeggen dat het repertoire zowel klassieke als licht moderne werken omvat.

Je kunt bij ons terecht voor:  koor

Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
's GravenDaags Symfonie Orkest
zeekant 11
2586na Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
's GravenDaags Symfonie Orkest
+31703522229
h.j.a.son@planet.nl