Sara Zamboni

Muziek

Centrum

Componist, Pianist & Creative Coach gevestigd in Den Haag (NL).

Sara Zamboni (Italy - 1990)

is an Italian academically trained composer, classical pianist and creative coach based in The Netherlands. Her musical interests and influences are multiple and diverse. Her composition projects encompass instrumental works, electronic music and combinations for various destinations, privileging music for live performances in theatres and concert halls. She is mostly interested in chamber music projects, contemporary music theatre, music for dance choreography & movement research.

Her works have been performed in The Netherlands, Germany, Greece, Republic of North Macedonia, Czech Republic, Italy and China. She has been nominated as one of the six composers for the Dutch submission for the ISCM World New Music Days 2021 in Shanghai and Nanning (China) organised by the International Society of Contemporary Music (ISCM).

Ik wil een korte compositiecursus organiseren voor de amateurs en semi-professionele componisten die in Den Haag en omstreken wonen.

Tussen eind van april en juni 2023 wil ik 5 lessen van 2u op zaterdagmiddag bieden. Het is een traject die leidt naar een Eindpresentatie tijdens de landelijke initiatief "Dag van de Componist" die op de 17e van juni 2023 plaatsvindt (2e editie). De eindpresentatie is synchroniseerd met de andere evenementen van de DvdC, met samenwerking van Dag in De Branding en Festival Classique.

Vorige jaar had ik een gratis compositieworkshop aangeboden tussen de allereerste editie en het had een grote success.

Ik wil deze mogelijkheid bieden in Den Haag omdat ik hier sinds 2014 woon, ik heb zelf hier gestudeerd en hij is nu mijn stad.

Ik heb een groot aantal amateurs gezien die niet zoveel mogelijkheden hebben om over hun eigen creativiteit en composities te kunnen praten en een professionele feedback te krijgen.

Talent is iets dat moet ondersteund worden met serieuze activiteiten in het culturele centrum van de stad dus ik wil graag als professionele componist hiermee helpen.

Wij bieden: Compositieles, Creative Coaching voor uitvoerende kunstenaars & studenten

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Sara Zamboni
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Sara Zamboni
0659520172
info@sarazambonimusic.com
www.sarazambonimusic.com