St. Dansacademie Natraj

Dans

Escamp
www.facebook.com/IndianclassicaldancebyRajniGhiraw/

Odissi, Kathak, Bollywood, Bollyshape, Indiase volksdansen en Baithak Gana.

Dansacademie Natraj is een eigentijdse dansacademie voor jong en oud, gevestigd in Den Haag (wijk Wateringse Veld). De danslessen worden verzorgd door danseres en hoofdchoreografe Smt. Rajni Ghiraw. Rajni heeft haar dans- en choreografieopleiding genoten in Nederland alswel India bij Guru Smt. Chandrawatie Sukhai (†) en Guru Madhumita Raut. Rajni is gespecialiseerd in de tempelstijlen Odissi naast Kathak en biedt variatie aan in haar danslessen door ook Bollywood- en Indiase volksdanslessen te onderwijzen. Eens in het jaar geeft zij een workshop Baithak Ganadans voor de liefhebber.

Het beoefenen van de Indiase klassieke tempeldansen vergt veel tijd en discipline. Het afstuderen voor Odissi of Kathak is dan ook niet direct mogelijk. Er wordt hiervoor geduld en doorzettingsvermogen gevraagd van de student.

Bij Dansacademie Natraj zijn er mogelijkheden tot het volgen van reguliere lessen en workshops, groeps- dan wel privé, op verschillende niveaus van beginnend tot vergevorderd.

Waardering aanbieder

De waardering geeft aan hoe deze aanbieder scoort op punten zoals ervaring, faciliteiten, bereikbaarheid, kortingsmogelijkheden etc.

Bekijk waardering

Aanbieder
St. Dansacademie Natraj
Panamaplein 30
2548HJ Den Haag
www.facebook.com/IndianclassicaldancebyRajniGhiraw/

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Rajni Ghiraw
0649418168
DansacademieNatraj@gmail.com