Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk

Muziek

Centrum
www.kunstcentrum-kloosterkerk.nl/

De Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk organiseert en stimuleert activiteiten die betrekking hebben op de kunst, in het bijzonder op het gebied van muziek. De sfeervolle en monumentale Kloosterkerk vormt voor deze activiteiten het centrale podium en historisch decor. De Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk is opgericht in 1985. Het bestuur gevormd door zeven leden: de functie van voorzitter wordt bekleed door Jos Haslinger, Edward Kuijper is als secretaris aangesteld, Jan van Nouhuys neemt als penningmeester de financiën voor zijn rekening. Geerten van de Wetering, de vaste organist van de Kloosterkerk, fungeert als artistiek adviseur. Het bestuur wordt gecompleteerd door John de Goede en Jakob Jager.

De pauzeconcerten nemen een belangrijke plaats in binnen het werk van de Stichting. In de programmering daarvan wordt gestreefd naar een gevarieerd muziekaanbod van hoge kwaliteit, waarbij vaak getalenteerde, veelal jonge musici optreden. Daarnaast worden een 3-tal keren in het jaar ism met het Haags Orgel kontakt orgelconcerten georganiseerd op het 3 klaviers Marcussen orgel (1966).

Wij bieden: Cultureel erfgoed

Agenda Vrije tijd

Muziek
koor met orgel concert kloosterkerk
December
Bekijk alle datums

Waardering aanbieder

De waardering geeft aan hoe deze aanbieder scoort op punten zoals ervaring, faciliteiten, bereikbaarheid, kortingsmogelijkheden etc.

Nog niet ingevuld door aanbieder

Aanbieder
Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk
Lange Voorhout 4
2514 ED Den Haag
www.kunstcentrum-kloosterkerk.nl/

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Jakob Jager
0703684283
info@kunstcentrum-kloosterkerk.nl