Studio Inspiratie

Dans

Centrum
www.studioinspiratie.nl

Op deze fijne plek kun je creatieve danslessen volgen onder de bezielende leiding van Annemieke Wauters. In bescheiden groepen met voldoende persoonlijke aandacht en ruimte voor eigenheid volg je Moderne dansles, Kleuterdans, Pilates, Do-In Yoga of Peuterdans voor ouder en kind. Elke dansles staat in het teken van het versterken van de verbinding met jezelf in beweging; met plezier en creativiteit wordt er gewerkt aan Danskunst, Levenskunst en Bewegingskunst. Let's move!

De basis van alle danslessen is moderne dans met zijn vrijheid, energie en techniek die krachtig is en waar iedereen met zijn eigen kunsten en begrenzingen zijn weg in kan vinden. Heb je zin in uitdaging zonder uitputting? Wil je contact hebben met je eigen energie en lekker dansen? Kom proeflessen doen!

Voor peuters en hun ouders is er de fantasierijke Peuterdans. Voor kleuters zijn er speelse lessen waarin ook de basis van het klassieke ballet aan bod komt. Voor oudere kinderen en jeugd komt er steeds meer ook jazz en urban in de lessen. Voor de volwassenen is er aandacht voor precisie en techniek. Dit gaat hand in hand met dansplezier en eigen invulling in Moderne Dans.
Bij Studio Inspiratie voel je je thuis en op je gemak. De docent is hartelijk en professioneel.

Wij bieden: dans.

Aanbieder
Studio Inspiratie
Brouwersgracht 2K
2512 ER Den Haag
www.studioinspiratie.nl

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Studio Inspiratie
06 10 89 99 02
info@studioinspiratie.nl