Theatergroep De Zwarte Weduwe

Theater

Theatergroep De Zwarte Weduwe is een nieuw Haags theatergezelschap, bestaande uit een vaste cast van 6 gevorderde amateurspelers. Theatergroep De Zwarte Weduwe is een nieuw Haags theatergezelschap, bestaande uit een vaste cast van 6 gevorderde amateurspelers.

De Zwarte weduwe gaat tot het uiterste om te krijgen wat ze hebben wil. Ze spint een web waar ze het publiek met haar charme in weet te lokken. Secuur en liefdevol pakt ze je in en dan haalt ze je onverwacht hard onderuit. De Zwarte Weduwe heeft met een glimlach zware stormen doorstaan en is gepokt en gemazeld door het leven. Als een bedachtzame olifant gaat ze door de porseleinkast. Blijf op je hoede als ze lief voor je is, want ze kan ieder moment uithalen. Ze schuwt de confrontatie niet. Drijft ze je tot wanhoop, dan kan ze onverwacht haar tedere kant laten zien. Ze zal je kwetsen en troosten, choqueren en ontwapenen. Ze geeft je een gevoel van diepe droefheid, intens geluk en plaatsvervangende schaamte. Haar onbegrensde passie neemt je mee naar de hoogste toppen en de diepste dalen. De weduwe vindt het heerlijk als haar publiek om haar lacht, want ze weet dat mensen naar huis gaan met het onbehaaglijke besef dat zij om zichzelf hebben gelachen.

Theatergroep De Zwarte Weduwe staat 14, 15 en 16 maart 2013 op de planken van het Culturalis Theater met Honger!, een inkzwarte tragikomische voorstelling.

Wij bieden: Theater

Waardering aanbieder

De waardering geeft aan hoe deze aanbieder scoort op punten zoals ervaring, faciliteiten, bereikbaarheid, kortingsmogelijkheden etc.

Nog niet ingevuld door aanbieder

Aanbieder
Theatergroep De Zwarte Weduwe

Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Harold de Jonge

info@dezwarteweduwe.nl