Theatergroep Drang

Theater

Centrum
www.drang.nl

Drang is Theater & Educatie. Educatievoorstellingen dóór-en-vóór-jongeren over heikele en actuele thema’s van de jongerencultuur. Die gaan ons allemaal aan.

Ieder jaar maakt Drang spraakmakende nieuwe educatievoorstellingen. Dit jaar is de voorstelling Rebel with a cause te zien. In deze voorstelling zien we zes jongeren op zoek naar wie ze zijn en hoe ze zich verhouden tot de in hun ogen corrupte en verdorven samenleving.

Ze maken radicale keuzes. En dan radicaal in de ruimste zin van het woord. Dus naast de Westerse-waarden-hatende-jihadist ook de vandalistische-losse-handjes-voetbalhooligan, de krakende-schijt-aan-de-samenleving-dierenactivist, de fervente-moslim-en-asielzoekers-hatende-PVVaanhanger, de strenggelovige-christen-die-iedereen-liefheeft en de fanatieke-anti-kapitalistische-cyberhacker.

Indringend, schrijnend, keelsnoerend, met humor én mokerhamer onderzoekt Drang waar de radicale keuzes van jongeren vandaan komen. Vaak omdat puberale hormonen opspelen, soms omdat de werkelijkheid diepe sporen heeft achtergelaten.

Wij bieden: theater.

Aanbieder
Theatergroep Drang
Schelpkade 45
2514KB Den Haag
www.drang.nl

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met

070 346 46 45
publiciteit@drang.nl