"WILLY CARON MUZIEKTHEATER"

Muziek

Loosduinen

Het Willy Caron Muziektheater is een vierstemmig gemengd koor met "Theatergevoel".

Het Willy Caron Muziektheater is opgericht in februari 1998 door Willy Caron en Loes van der Stap - van Croonenburg. Het WCM, met eigen solisten, bestaat uit bijna 60 mannen en vrouwen en brengt een gevarieerd programma van musical tot opera, van evergreens tot operette en ook muziek van deze tijd staat op ons repertoire.

Jaarlijks verzorgen wij ongeveer 20 concerten en wij zingen uit het hoofd zodat we een goed contact hebben met het publiek. De kleding wordt aangepast aan de verschillende programma onderdelen, zoals Hongaars, Charles Dickensstijl of galakleding.

Het Willy Caron Muziektheater heeft naast de optredens ook nog diverse andere activiteiten zoals een open theateravond, dagjes uit met een optreden in een andere provincie en werk-en studieweekends.   De contributie bedraagt 15,00 per maand. 

Wij repeteren iedere woensdagavond, onder leiding van onze dirigente Loes van der Stap - van Croonenburg en begeleid door onze eigen pianist Wim van der Geest, van 20.00 - 22.30 uur in de Laetitiazaal van het Haags Pop Centrum, Burgemeester Hovylaan 4 in Den Haag.

Wij bieden: koor, muziektheater, muziek, zang, presentatie en toneelspel, stemvorming en ademhalingstechniek, concerten, eenmaal per jaar een theateravond, repetieavonden, repetities, muziektheater, gevarieerde repertoire, musical repertoire, opera repertoire, operette repertoire, werkweekenden, studieweekenden.

Aanbieder
"WILLY CARON MUZIEKTHEATER"
Burgemeester Hovylaan 4
2552 AW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Trudie Klop
06 44 46 41 56
nel@willycaronmuziektheater.nl
www.willycaronmuziektheater.nl