30-05-2024

CultuurSchakel Presents: Haags Cultuur Café

Datum: 30 mei 2024
Tijd: 16.30 – 18.30 uur
Locatie: Brouwerij De Prael, aan het Esperantoplein 20 in Den Haag
Prijs: Gratis

Omschrijving

Op donderdag 30 mei is het zover: CultuurSchakel organiseert de tweede editie van het Haags Cultuur Café. Deze editie zal weer plaatsvinden in Brouwerij De Prael. Een mooie gelegenheid om anderen een voorproefje te geven van wat jij te bieden hebt in 2024, inspiratie op te doen, anderen te ontmoeten of bij te praten met cultuurcollega’s uit diverse disciplines.

Programma

  • 16:30: Inloop
  • 16:55: Welkomstwoord van CultuurSchakel
  • 17:00: Op de zeepkist
  • 17:30: Borrelen

 

We vinden het prettig om te weten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via deze link.

We zullen voornamelijk gezellig met elkaar borrelen, maar er is ook ruimte voor jullie om iets te laten zien of te delen met alle aanwezigen. Wil je een voorproefje van maximaal 5 minuten geven van jouw plannen, bijvoorbeeld door een akoestisch nummer te spelen met je band (2 microfoons beschikbaar), een lied te zingen, je eigen poëzie voor te dragen, een stuk uit je nieuwe choreografie te dansen, een filosofisch vraagstuk op te werpen of iets anders? Mail dan vóór 17 mei jouw plan en wat je hiervoor nodig hebt naar cultuurbeoefening@cultuurschakel.nl.

Heb je een leuk nieuwtje, belangrijke aankondiging of nuttige oproep om te delen? Ook daar is ruimte voor. Sta je liever niet in de spotlights en wil je dat wij jouw bericht delen? Mail dit dan ook vóór 17 mei naar cultuurbeoefening@cultuurschakel.nl.

We hopen je te zien op 30 mei! Ken je andere kunstenaars, cultuuraanbieders of cultuurliefhebbers die erbij willen zijn? Stuur de uitnodiging dan gerust door!

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via deze link.

Culturele groet,

CultuurSchakel, Team Cultuurbeoefening