04-07-2024

Meet & Greet met Soeshiel Sharma i.s.m. POPRADAR

Ben jij een 'Informele culturele aanbieder of initiatiefnemer binnen het vrijetijdskunstveld? Plan dan een Meet & Greet in met Soeshiel om jouw ideeën en plannen te bespreken of voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat hij voor jou kan betekenen.

Tijdens de Meet & Greet zit Soeshiel voor je klaar om vragen te beantwoorden over onder meer subsidiemogelijkheden, culturele initiatieven in de vrije tijd en mogelijkheden voor jouw evenement in Den Haag. Op 4 juli is er een Meet & Greet in samenwerking met POPRADAR. Deze vindt plaats op de locatie van POPRADAR aan de burgemeester Hovylaan 12.

Wat zijn informele groepen?

Met 'informele groepen' bedoelen we inwoners van Den Haag die in een vast groep(je) samen dansen, muziek maken, rappen, zingen of een andere kunstvorm beoefenen zonder dat ze een vaste organisatie zoals een dansschool of vereniging vormen. Daarbij ligt onze focus op de disciplines theater, muziek en dans, omdat in deze disciplines de meeste vrijetijdskunstenaars in groepsverband actief zijn. Daarnaast zijn er vooral binnen deze disciplines kunstvormen of initiatieven die minder zichtbaar zijn, waarvan de infrastructuur nog niet sterk ontwikkeld is, of die op andere wijze extra ondersteuning nodig hebben.

Afspreken op 4 juli tussen 18.00-20.00 uur

Neem contact op met Soeshiel om een gesprek in te plannen , Komt een andere datum je beter uit? Check dan de agenda voor andere sessies, of neem even contact op met jouw adviseur om te kijken wat mogelijk is.