10-06-2024

Workshop - Marketing Campagnes voor beginners

Titel 

Marketingcampagnes voor beginners  

 

Inhoud 

  

Je wilt je marketingvaardigheden voor de culturele sector verbeteren, maar je weet je niet hoe? Dan is deze workshop ‘Marketingcampagnes voor beginners’ perfect voor jou! Ga maar eens lekker zitten voor een interactieve sessie. We geven je alle handige tips die je nodig hebt om een succesvolle marketingcampagne op te zetten. 
 

Datum 

Maandag 10 juni 2024 

Tijd 

19.00 – 21.30 uur 

Locatie 

Bleyenberg, zaal De Boer, Grote markt 10, 2511BG, Den Haag 

Voor wie 

Bestuursleden van verenigingen of stichtingen van Haagse amateurkunstinstellingen; zelfstandige docenten en aanbieders (muziek, theater, dans etc) die nieuwe leerlingen of deelnemers willen werven. 

Programma (wat leer je er) 

 

Deze workshop geeft je praktische tips en richtlijnen om je te helpen jouw marketingdoelen te bereiken. Van het begrijpen van je doelgroep tot het kiezen van de juiste marketingkanalen en het schrijven van pakkende teksten voor social media. 
 

Of je nu een culturele instelling vertegenwoordigt, een (beginnende) zzp’er bent in het Haagse culturele veld, of als aanbieder gewoon nieuwsgierig naar het vakgebied: dit is een perfect startpunt om je marketingvaardigheden te ontwikkelen en je creativiteit te laten bloeien.  
Sluit je aan bij ons en laat je inspireren door de wereld van culturele marketing! 

 

Begeleiding 

Glenn van der Geugten (marketingspecialist) en 
Esmee van Vliet (contentspecialist) 

Groepsgrootte 

Max. 20 deelnemers 

Aanmelden 

Wees er snel bij, want vol is vol.  Aan de workshop zijn geen kosten verbonden, maar als je je aanmeldt, rekenen we op je komst. Mocht er onverhoopt toch iets tussenkomen, meld je dan tijdig bij ons af. 

Meer informatie 

Deelnemers moeten een laptop meenemen.

Meld je nu aan

Bekijk hier de overige workshops van de workshop week 2024.