Fotografie op bijeenkomsten & evenementen

Om transparantie te waarborgen en jouw ervaring te verbeteren, willen we je informeren over ons beleid met betrekking tot fotografie tijdens onze evenementen.

Fotografie op evenementen

Tijdens onze evenementen maken wij foto's die kunnen worden gebruikt voor diverse marketingdoeleinden, waaronder onze website, sociale media, mailings en andere promotionele uitingen.

Toestemming

Door onze evenementen bij te wonen ga je akkoord met het feit dat er foto's van jou gemaakt kunnen worden en dat deze foto's gebruikt kunnen worden in ons promotionele materiaal. Wij respecteren echter jouw privacy en bieden je de mogelijkheid om niet gefotografeerd te worden.

Aangeven van voorkeur

Indien je niet gefotografeerd wilt worden, vragen wij je dit expliciet bij de fotograaf of een van onze medewerkers aan te geven tijdens het evenement. Onze medewerkers zijn beschikbaar om aan jouw wensen te voldoen.

Contact

Voor eventuele vragen of bezwaren met betrekking tot fotografie op onze evenementen, staan wij tot je beschikking. Neem gerust contact met ons op via communicatie@cultuurschakel.nl.

Dank voor je begrip en medewerking. Wij streven ernaar om samen met jou een geweldige evenementervaring te creëren!