Alleen maar lieve jongens

HNT Jong

Theater, Muziek

Groep: 5-6, 7-8

'Alleen maar lieve jongens' is een fantasierijke voorstelling over vader- en moederfiguren, mannelijkheid en rolpatronen. Zeno is druk, praat veel te hard, heeft energie voor duizend en valt altijd op in de klas. Zeno moet zich van de juf gaan gedragen en rustiger worden “zoals de meisjes”. Zeno snapt er niks van – misschien komt het wel omdat er bij hem thuis geen meisjes zijn. Het is gewoon hij, papa en pap. Zeno besluit: hij moet voor het einde van het schooljaar een moeder hebben. Eén van zijn vaders moet vanaf nu zijn moeder zijn! Zijn vaders hebben aan één blik genoeg en storten zich in de fantasiewereld van Zeno. 

Aanbieder

Theater & Filmhuis Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag

Neem contact op met
Ellen Daniels
0703600252
ellen@theaterdakota.nl
www.theaterdakota.nl

Beschikbaar

11-03-2025 tot 12-03-2025

Lesmateriaal:
Voorafgaand aan de voorstelling ontvangen alle leerlingen een workshop in de klas. Maak je klaar voor een klassikale krachtmeting: 100 meter knuffelen of 1000 kilo stoeien? Kun je zachtjes brullen? Stoer huilen? En dansend marcheren? Een bootcamp die iedereen klaarstoomt om sterk de wereld in te gaan. Maar wat is sterk?
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€10,50 p/lln
Capaciteit:
150
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
70 minuten