De Grootste Goochelshow

De Toneelmakerij & Bijlmer Parktheater

Theater, Interdisciplinair

Groep: 3-4, 5-6

'De Grootste Goochelshow' is een adembenemend avontuur vol verbluffende goochelacts.
De broertjes Caspaar en Domingo zijn de beroemdste goochelaars van de hele woonkamer. Als volleerde illusionisten toveren zij onzichtbare konijnen uit hun hoed, zagen zij een familielid doormidden en laten imaginaire olifanten verdwijnen. Maar als iets verdwijnt, waar blijft dat dan? En als het nooit meer terugkomt, mis je het dan? Als Domingo op een dag Caspaar naar de plek tovert waar alle verdwenen dingen zijn, doen ze een bijzondere ontdekking. Naast de bami-opscheplepel en de reservesleutel van de auto, is daar ook een broertje. Maar dat kan niet. Toch?

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
088 - 356 53 17
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

04-02-2025 tot 04-02-2025

Lesmateriaal:
Een goochelaar vertelt nooit hoe zijn truc in elkaar zit, maar … aan alle klassen die naar de voorstelling komen, geven wij een aantal geheime goocheltrucs prijs! Een goochelpakket om te oefenen en gespreksstof om samen na te denken over wat je doet als het niet lukt iemand terug te toveren.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Speciaal
Prijs:
€10,50 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten