Giselle

De Toneelmakerij & DOX

Theater, Muziek

Groep: 5-6, 7-8

Giselle is een van de beroemdste balletten ter wereld. De Toneelmakerij en DOX presenteren een actuele bewerking met songs, beats en hiphop voor de grote zaal. Een meeslepend verhaal over stardom en vriendschap, over samen dromen en strijden voor wat je het allerliefste wil.

Giselle en haar matties zijn een crew. Het pleintje is hun thuis, hier chillen ze, dansen ze en steunen ze elkaar als ze moeten dealen met onbetrouwbare ouders en drammende docenten. Maar op een dag komt queen bee Giselle niet opdagen en staat hun wereld op zijn kop. Heeft die mysterieuze jongen daar soms iets mee te maken? Dromen die werkelijkheid worden, kan dat echt?

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
088 - 356 53 17
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

18-11-2024 tot 18-11-2024

Lesmateriaal:
Op school verzamelen leerlingen een schatkist vol objecten, geuren en geluiden die hen overal een thuisgevoel geven. Met het verzamelde materiaal ontstaat een nieuw kunstwerk.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€10,50 p/lln
Capaciteit:
350
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
75 minuten