Rappe en de Rots

Tg. Winterberg

Theater

Groep: 1-2, 3-4

Voor Rappe is rennen het antwoord op alle vragen. Als hij rent, voelt hij zich sterk, komt hij altijd op tijd en kan niemand hem pakken. Daarom blijft hij maar gaan. Honderd keer de wereld rond. Tot hij op een dag BAM! tegen Rots aanbotst. Rots zegt dat je veel meer kunt zien als je stilstaat. Dat je sneller kunt denken als je het rustiger aan doet. En soms zegt Rots ook even helemaal niets. ‘Rappe en de Rots’ is een beeldende, poëtische voorstelling met poppen en livemuziek, over het pad tussen alles en helemaal niks.  Want daar, in het midden is het goed toeven. Geïnspireerd op het prentenboek 'Haast' van Stéphane Servant. 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
088 - 356 53 17
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

17-02-2025 tot 17-02-2025

Lesmateriaal:
Alle klassen krijgen een uitgebreide lesbrief met opdrachten ter inspiratie, voorbereiding, verwerking en verdieping. Met mindfulness filmpjes voor op het digibord in de klas, geleide improvisaties om naar te luisteren, knutselopdrachten en speloefeningen. Thema’s zijn onder meer ‘omgaan met prikkels’ en ‘leren ontspannen’. 
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€10,50 p/lln
Capaciteit:
150
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
45 minuten